VIDEO

Fara a ne rezerva vre-un drept in ceea ce priveste Drupalul in Romania incercam sa invatam pe cei interesati sa realizeze site-uri chiar daca nu au mari cunostinte de programare. Cu ajutorul tutorialelor create de noi si cu un pic de munca din partea voastra ca cititori, veti reusi sa realizati orice tip de site in Drupal folosind sistemul de administratie al acestui CMS.


Pentru cei care au cunostinte mai aprofundate de programare, Durpal ofera si un framework pe baza caruia puteti incepe realizarea unui site asa cum va doriti. Acest lucru este insa mai greoi deoarece necesita cunoasterea corecta a programarii in Drupal. Noi oferim solutia mai simpla si mai rapida pentru realizarea unui site dinamic.


In curand vom realiza un nou site de tip e-learning mult mai amplu si mai explicit. Este posibil ca, in functie de timpul disponibil, acest site sa prezinte tutoriale drupal 7 si tutoriale drupal 8 care va aparea in curand si care, speram cum este si normal, sa fie mai flexibil si mai usor de utilizat. Pana atunci insa, las la dispozitia tuturor tutorialele prezente pentru a putea sa se foloseasca de ele.

Video Tutoriale

Tutorial despre cum sa instalezi un server local pe calculatorul propriu.

more

Un toturial despre cum se creaza un site in Drupal 7

more

Partea a doua a tutorialului despre cum sa creezi un site in Drupal 7

more

Prima parte a unui tutorial in care aflii detaliat din ce se compune Drupal Core

more

Partea doua a tutorialului cu detalierea Drupal Core

more

Cum se poate instala o tema noua in Drupal 7

more

Detalii despre cum sa instalezi un modul in Drupal

more

Descriere pe scurt a celor mai importante module in Drupal 7

more

Pentru a fi sigur ca totul va functiona corect trebuie sa verifici instalarea corespunzatoare a modulelor. Aici ai detalii despre cum sa te asiguri ca modulele instalate vor functiona corespunzator.

more

O scurta prezentare despre cum se schimba un logo si un favicon in Drupal.

more

Pages