Slider Tab in Drupal 7

2 posts / 0 new
Last post
valikonen
Slider Tab in Drupal 7

Salut,

Iata ca viata mi-a scos in fata si Drupalul... Am nevoie de un slider, in care se poate naviga cu taburi, care sa suporte si video. Am instalat Dynamic display block, dar marturisesc ca nu stiu sa-l setez astfel incat sa il pot utiliza.

Multumesc pentru orice informatie!

forum_admin
vezi si documentatia

Urmareste si acest link: http://ddblock.myalbums.biz/node/1971
Inainte de toate faci upload si instalezi modulul si bifezi casuta din stanga, apoi salvezi.
Trebuie sa stii ca acest modul presupune sa fie legat de un nod. Deci taxonomie, content types, content, tot ce tine de a crea nodul respectiv.
Mergi apoi in "Module" (meniul de administratie), pe modul si "configure".
Dai un nume acelui block si salvezi. Dupa care te duci in "configure block".
S-ar putea sa vezi un mesaj de genul:

"Cycle plugin

You need to install the jQuery cycle plugin.
Create a directory in sites/all/libraries called jquery.cycle, and then copy jquery.cycle.all.js or jquery.cycle.all.min.js into it.
Latest version tested: 2.99
You can find the plugin at http://malsup.com/jquery/cycle/download.html."

Te duci pe link si faci download pentru jquery la "cycle plugin". Creezi un folder numit "jquery.cycle" in www/site-ultau/sites/all/libraries/ in care pui fila salvata la download (pluginurile).

Vei ajunge la www/site-ultau/sites/all/libraries/jquery.cycle/ iar in interior ai pluginurile. Dai refresh si te intorci la "configure block", urmand pasii simplii din documentatie.

Vei mai avea de creat in "Configuration - Media - File system" un folder in care vei introduce imaginile pe care le doresti.

Apoi mergi in "structure - block" si verifica sa apara acel bloc acolo unde vrei pe site. Citeste cu atentie documentatia disponibila in drupal, pe demo si tot ce tine legat de acest modul.

Iti urez succes!

Log in to post comments