SERVICII

Firma noastra dispune de profesionisti capabili sa ofere o gama completa de servicii de programare si promovare. Pentru clientii nostrii realizam orice tip de site. Oferim suport tehnic celor care au nevoie de el in Drupal, facem servicii de optimizare si promovare profesionala, la cerere ne ocupam de administrarea site-urilor realizate de noi.

Pentru cei care doresc sa fie cu adevarat buni, firma noastra creaza site-uri in Drupal 7. Modificam site-uri vechi, le facem sa fie competitive, schimbam orice tip de site in Drupal pentru a rezista competitiei si unui trafic intens. Realizam site-uri de tip "mobile" pentru a fi accesibile cu telefoanele de ultima generatie si a mari in acest fel numarul de utilizatori.

Facem optimizare si promovare pentru ca site-ul sa creasca apoi in mod natural si sa ajunga unul din cele mai interesante si cautate, aparand pe prima pagina in motoarele de cautare si mentinandu-se acolo daca se respecta un minim de cerinte.

Totusi, ceea ce ne face diferiti de alte firme de programare este faptul ca noi lucram cu cel mai puternic CMS, Drupalul. In prezent realizam site-uri pe suport Drupal 7, disponibil de mai putin de un an, ceea ce inseamna ca realizarile noastre sunt de ultima generatie, fiind cele mai moderne din punct de vedere tehnic.

Acest lucru ne ajuta sa oferim clientilor nostrii produse de calitate cu care sa poata depasi concurenta in afaceri. Pentru un site, cel mai important lucru este sa ajungi pe prima pagina in motoarele de cautare. Cu ajutorul nostru, fiecare client devine un posibil castigator.

In plus, de curand am decis sa sprijinim pe cei interesati sa invete sa lucreze in Drupal oferind informatii profesionale si tutoriale video atat pentru incepatori cat si pentru avansati. Am creat un forum in care vom crea o comunitate prin care sa comunicam cu potentialii clienti interesati sa lucreze in Drupal.

Vrem de asemeni sa oferim un sprijin in promovare tuturor celor ce lucreaza in Drupal si de aceea avem o sectiune in care fiecare programator isi poate expune realizarile. Aceasta sectiune va contine numai site-uri realizate cu acest CMS, orice alte realizari nefiind acceptate.