Cum faci Drupalul mai rapid

O problema cu care se confrunta orice drupalist este scurtarea timpului in care o pagina construita in Drupal se incarca pentru a putea fi vizionata de utilizatori. In multe cazuri, atunci cand pentru incarcarea unei pagini utilizatorul este nevoit sa astepte un timp mai indelungat, acesta renunta si paraseste site-ul cautand informatia in alta parte. Din aceasta cauza, pentru reducerea timpului de afisare al paginii sunt necesare mici setari care sa te ajute.

In cele ce urmeaza puteti afla cateva solutii utile si posibile pentru a face din site-ul tau realizat in Drupal un site mai rapid. Imaginati-va doar ce ar insemna ca site-ul USA, CNN sau Adobe, pentru a da doar cateva exemple, sa necesite un timp indelungat pentru incarcarea paginii. Ar fi pur si simplu imposibil ca toti vizitatorii sa obtina informatiile de care au nevoie. Ei bine, prin setarea si utilizarea corecta a Drupalului, aceste site-uri functioneaza ireprosabil.

La randul vostru doriti ca site-ul realizat de voi sa fie mai rapid. De aceea, informatiile prezentate aici sunt de o mare importanta. Totusi, avand in vedere ca fiecare site este diferit, voi trebuie sa cititi detalii suplimentare pe site-ul oficial Drupal despre fiecare solutie in parte si in final sa o aplicati pe cea care va avantajeaza cel mai mult.