Creare site

In era tehnologiei, fiecare firma trebuie sa aiba site propriu. Doar asa poti rezista pe piata, doar asa clientii te vor gasi, firma ta se va dezvolta facand fata cerintelor. De aceea noi realizam site-uri personalizate pentru fiecare tip de firma.

In plus fata de alte firme, noi ne ocupam de proiecte web realizate in Drupal. Site-uri complexe capabile sa suporte o multime de comenzi si sa ofere informatii in cele mai diverse feluri. Acestea dispun de o administratie proprie, rapoarte complexe asupra activitatii din site, chiar si grafice atunci cand este cazul.

Un astfel de proiect iti permite sa administrezi fiecare utilizator in functie de rolul pe care il are, ce activitate trebuie sau poate sa execute, limiteaza drepturile de acces de vizualizare sau editare asupra anumitor sectiuni, poate impune anumite reguli referitor la "cand sau cum" se va executa o comanda, ce anume va fi afisat utilizatorului final si lista poate continua.

Lucram intotdeauna cu tehnologie de ultima ora, folosim in cele mai mult situatii Drupalul care este cel mai bun si mai puternic sistem de programare. Realizam site-uri de anunturi, prezentari si promovari de firme, produse, servicii, site-uri de socializare, directoare web, portaluri, magazine virtuale, in general tot ce poate dori un client.

Cu Drupal, limita este data de imaginatia si cerintele clientului nostru. Pentru aceasta oferim consultanta de specialitate in vederea intelegerii de catre client a modului de lucru, posibilitatilor pe care le poate avea si punerii in practica a ideilor si necesitatilor acestuia.

Pe baza cerintelor realizam un proiect de site avand o structura avantajoasa pentru client si un design placut. In urma aprobarii acestor propuneri, trecem la faza de programare, la punerea in practica a proiectului care, in final va fi verificat si aprobat de catre client.

La cerere facem trecerea de la orice alt CMS sau sistem de programare, in Drupal. Modificam site-uri realizate in versiuni mai vechi de Drupal si le aducem la ultima versiune pentru a fi de actualitate. Instalam modulele necesare pentru a putea ajunge sa fie cu adevarat atragatoare si competitive.

Realizam pentru clientii nostrii si site-uri de tip "mobile" pentru a fi accesate cu telefoanele de ultima generatie care sunt din ce in ce mai numeroase. Realizam site-uri cu teme customizate in Drupal plecand de la un design propus de client, utilizam layout html, psd sau jpg.

Creem la cerere module care sa indeplineasca anumite functii pentru site-urile clientilor astfel incat sa indeplineasca cele mai diverse pretentii. Incercam sa fim mereu cu un pas inaintea concurentei.